.
A+   A-
  |    |  

Neten a Hivatal - Közigazgatás

- lépjen be az elektronikus ügyintézés világába -

Elektronikus tananyagok

Nyomtatóbarát változat
Az elektronikus szolgáltatások biztosításában, azok használatának terjesztésében kiemelt szerep jut a köztisztviselőknek, akiknek naprakész tudásra van szükségük az elektronikus közigazgatás legújabb fejlesztési irányairól, szabályozási környezetéről, valamint a munkájukat segítő háttérrendszerekről és az ügyfelek (állampolgárok, vállalkozások) számára elérhető elektronikus szolgáltatásokról.
Az így megszerzett tudást mindennapi munkájuk során hasznosíthatják, másrészt részletesebb tájékoztatást adhatnak az e-közigazgatási szolgáltatásokat igénybevevő ügyfeleknek is.
Ennek érdekében a projekt keretében E-közigazgatás, e-közigazgatási szolgáltatások elméletben és gyakorlatban címmel egy blended learning (jelenléti + e-learning) képzési program került kialakításra. A jelenléti képzéseken Budapesten és az ország további öt nagyvárosában mintegy 2000 fő vett részt. A továbbképzési programsorozat a projekt zárásával egyidejűleg befejeződött. A képzési program e-learning moduljának részét képező információs videók, tananyagok azonban helyszíntől függetlenül, elektronikusan is elérhetőek az alábbiakban.