.
A+   A-
  |    |  

Neten a Hivatal - Közigazgatás

- lépjen be az elektronikus ügyintézés világába -

Képzési Programok

Nyomtatóbarát változat

Informatika az átalakuló közszférában: képzések köztisztviselőknek
 

Az ÁROP-2.2.18-2012-2012-0001 azonosító számú „Közigazgatási szolgáltatások használatára való ösztönzés és azokról tájékoztatás” című kiemelt projekt keretében megvalósuló képzés 2015 júniusában indult el. A képzés célja az elektronikus közigazgatás tartalmának és jelentőségének megismertetése volt, az e-közigazgatási vívmányok, szolgáltatások használatára való ösztönzés a köztisztviselők és kormánytisztviselők körében.

Az ÁROP-2.2.18-2012-2012-0001 azonosító számú „Közigazgatási szolgáltatások használatára való ösztönzés és azokról tájékoztatás” című kiemelt projekt keretében megvalósuló képzés 2015 júniusában indult el. A képzés célja az elektronikus közigazgatás tartalmának és jelentőségének megismertetése volt, az e-közigazgatási vívmányok, szolgáltatások használatára való ösztönzés a köztisztviselők és kormánytisztviselők körében.

A továbbképzési program első része az e-közigazgatás, e-ügyintézés elméleti alapjait, történetét, jelenlegi helyzetét, eszközeit és fejlesztési irányait mutatta be. A program következő modulja a szabályozott elektronikus ügyintézési szolgáltatások elméletét és gyakorlatát ismertette, a tananyag befejező részében pedig az ügyintézés során használt alkalmazások, rendszerek kerültek bemutatásra.
 
A továbbképzési program típusa: e-tananyag és jelenléti konzultáció
A továbbképzési program óraszáma: 8 óra (4+4)
A továbbképzési program tanulmányi pontértéke: 8 pont
A továbbképzés költsége: INGYENES

A képzés eredményeként a résztvevő mélyebben megismerhette az e-közigazgatás alapintézményeit, mely által kreatívan, számos e-közigazgatási megoldás bemutatása mellett képessé vált érvelni az e-közigazgatás, az elektronikus ügyintézés előnyei mellett.

A képzéssel kapcsolatos információkat folyamatosan bővítjük.